Няма да подкрепим Бонев за председател на Столичния общински съвет, тъй

...
Няма да подкрепим Бонев за председател на Столичния общински съвет, тъй
Коментари Харесай

Тома Биков: Няма да подкрепим Бонев за председател на СОС, крайно неподходящ е

Няма да подкрепим Бонев за ръководител на Столичния общински съвет, тъй като ПП–ДБ не желаят нашата поддръжка. Освен това той е извънредно несъответствуващ за тази позиция. по-скоро би трябвало да бъде съпротива в СОС. Не виждам смисъл да предлагаме наш претендент.  Това съобщи Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за от за " Твоят ден ".

Той разяснява и тематиката за държавния бюджет.

По думите му ще преценя кой план е ефикасен и кой не е.

" Той по принцип по този начин ръководи страната. Преди да са изпълнили приходите към този момент са създали фонд, само че в него не са събрани парите. Ако това се случи, Василев ще каже кое е хубаво и кое - неприятно. желае нормализация на бюджетната политика - когато запишеш доходи, да е на база точна прогноза, а не да си натъкмиш екселската таблица. Единственият приоритет на бюджета е 3%. Към това се нагласяват приходите. Ако този бюджет бъде признат, лятото ще имаме актуализация. Това за Василев е обикновено, тъй като не му се сбъдват прогнозите. Искаме реалистичен бюджет ", разяснява той. 

Според него парите за просвета са извънредно незадоволителни и работещите в бранша имат право да стачкуват. " Не са били давани толкоз пари, колкото е трябвало. Това би трябвало да бъде преосмислено. 28 млн. са отделени за действия. Ще упорствам за съответен бюджет за просвета. Надявах се на 250 млн., с цел да се възстановява обстановката ", счита Биков.

Относно рухването на дерогацията той посочи, че с съветския нефт се вършат далавери, а Петков се държи като притежател на рафинерия. " Целта на дерогацията беше да се доставяме с съветски нефт, до момента в който рафинерията премине на различен. " Лукойл " прави свръхпечалби с експорт на нефтени артикули, който не се таксуват с налози. Денков да си мери приказките, началниците са му тези, които са дали своят вот за него ", разяснява Биков. И изрично съобщи, че вотът на съмнение няма да мине. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР